Quelle est la différence entre les matelas à ressorts ensachés et les matelas en mousse froide ? verschil-tussen-pocket-en-koudschuim-matrassen

Quelle est la différence entre les matelas à ressorts ensachés et les matelas en mousse froide ?

0 commentaires
Étiquettes Tips

Wat is het verschil tussen pocketvering en koudschuim matrassen?

Pocketveer matrassen zijn voorzien van veren die in zakjes (pockets) zitten, koudschuim matrassen zijn gemaakt van schuim. Wat betreft hun inhoud zijn de matrassen daardoor totaal verschillend, maar in gebruik hebben ze veel overeenkomsten wat betreft comfort, ondersteuning en ventilatie. Dat is namelijk bij beide matrastypen over het algemeen dik in orde.

Pocketvering matras niet overal dezelfde hardheid door omlijsting van schuim.

Er zitten wel een paar nadelen aan pocketveer matrassen die koudschuim matrassen niet hebben. Zo worden de pockets aan alle kanten omsloten door een omranding van 10 tot 15 cm schuim om ze goed op de plaats te houden. Praktisch, maar niet altijd even lekker om optimaal te liggen. Want het schuim aan de randen heeft overal dezelfde hardheid terwijl de pockets vrijwel altijd zorgen voor een aantal zones in het matras met verschillende ‘hardheden’. Er is dus op sommige plaatsen sprake van een zekere ongelijkheid tussen de randen en de rest van het matras. Koudschuim matrassen hebben geen omlijsting en bieden over de gehele breedte egale tegendruk. Koudschuim matrassen zijn zeker voldoende geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed.

Voordelen van een pocketvering matras.

  • Zeer goed comfort
  • Uitstekende ventilatie en ondersteuning
  • Levensduur van 8 - 10 jaar.
  • Zowel voor lichte als zwaardere mensen

Conclusie:

Pocketveermatrassen staan bekend om hun vochtregulerende en ventilerende eigenschappen door de open structuur van het matras. Ideaal als u het snel warm hebt in bed of veel transpireert. Ook geeft elke veer afzonderlijk ondersteuning. Dus; hoe meer veren, des te beter het lichaam ondersteund wordt.


Commentaires

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés